Як виконувати індивідуальне завдання?

  1. До практичної роботи необхідно готуватися заздалегідь. Для цього слід орієнтуватися на перелік питань для підготовки до виконання кожного індивідуального завдання.
  2. Індивідуальне завдання виконується у комп'ютерному класі за розкладом.
  3. Під час виконання індивідуального завдання студент готує письмовий Звіт про його виконання в електронній формі, в якому описує свої дії при виконанні завдань та результат цих дій. Звіт має бути чітким, стислим, виконаним виключно власноруч.
  4. В кінці заняття (за винятком окремих зазначених випадків) студент завантажує свій звіт з виконання індивідуального завдання на сервер, користуючись для цього кнопкою, розташованою під текстом завдання. Звіт має бути збережено у форматі *.doc чи *.docx .
  5. Завантажений звіт дає право захищати практичну роботу. 
  6. На наступне практичне заняття надрукований і підписаний студентом звіт про виконання індивідуального завдання подається викладачу. Надрукований звіт повинен бути абсолютною копією звіту, який був відправлений на сервер раніше (див. п. 4). 
  7. Викладач оцінює захист роботи від 0 до 10 балів (0-5 балів теоретична частина - у вигляді тесту, 0-5 балів практична частина). Див. вище "Система контролю знань та умови складання заліку". В разі необхідності студент демонструє вміння виконувати певні дії з індивідуального завдання та пояснювати їх результат. Викладач відмічає на титульному аркуші результат захисту у вигляді балів, підписує звіт та ставить дату фактичного захисту.
  8. Після захисту звіт, підписаний викладачем, повертається студенту, який зберігає його протягом семестру та приносить із собою на залік. 
  9. На залік студент обов'язково приносить всі звіти захищених ним індивідуальних завдань, підписані викладачем.
Остання зміна: вівторок, 22 січня 2019, 21:00